Voorjaarscompetitie

Algemene informatie

Fanatieke tennissers opgelet: de inschrijvingen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 zijn geopend. De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. De exacte speeldata vind je hier: Speeldate Voorjaarscompetitie 2020.
 
Voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij hem of haar past. Er is een zeer divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Het complete competitieaanbod vind je hier: Competitieaanbod District IJmond.

Inschrijven kan vanaf 15 november tot en met 4 januari 2020 door een mail te sturen naar [email protected] Helaas hebben wij met onze 6 banen beperkte plek, dus hoe sneller je inschrijft hoe meer kans je hebt om te kunnen spelen. Aanmelden kan als team of als individu. Als je je als individu inschrijft, dan zoeken wij teamgenoten die goed bij jouw niveau passen.

Na 4 januari zullen wij zo snel mogelijk de teams publiceren op de website. Kom je er niet uit, stuur dan een mail naar [email protected] of stuur een SMSje of app naar 06-41719911.