Bardienst

Bardiensten

Het aantal kantinediensten voor het seizoen 2018 is vastgesteld op drie voor seniorleden en twee voor parttime leden. Elk jaar rond begin maart worden alle leden via de nieuwsbrief geïnformeerd over hoe de bardiensten kunnen worden ingevuld. De verplichte bardiensten kunnen worden afgekocht voor 35 euro per dienst. Het bedrag dient te worden overgemaakt naar ING-rekening NL72INGB0003739723 ten name van LTC Strandvliet onder vermelding van "afkoop bardienst". Met vragen over kantinezaken kan je altijd terecht bij Pim Scheick via [email protected]

Vanaf 5 maart 2018 kunnen bardiensten online ingepland worden via de de nieuwe bardienstplanner van KNLTB. Volg hierbij de volgende stappen:

  1. Ga naar http://mijn.knltb.club.
  2. Type in de zoekbalk → Strandvliet en klik op ‘zoeken’. 
  3. Log in met je KNLTB bondsnummer + wachtwoord. Indien je nog niet beschikt over een wachtwoord of je bent deze vergeten klik dan op “ wachtwoord vergeten”. Je ontvangt op het e-mailadres dat bij de KNLTB bekend is een nieuw wachtwoord. Na het invoeren klik je op inloggen.
  4. Na het inloggen verschijnt de bardienst planning. Dit is in de vorm van een agenda weergave. Rechtsboven worden de diensten getoond die op jouw naam staan. Daaronder staan de diensten die nog beschikbaar zijn in de betreffende maand. Klik op de groene balk om een datum/tijdstip te selecteren. Om deze dienst daadwerkelijk in te plannen kan je in het volgende scherm op Inplannen klikken.

 

Strandvliet & Vrijwilligers

Het moge duidelijk zijn: Strandvliet bestaat en leeft voort dankzij de tomeloze inzet van al haar vrijwilligers. Naast de bardiensten, die door de senior leden worden opgevuld, zijn er tientallen mensen die zich jaar in jaar uit belangeloos inzetten voor de vereniging. Of dit nou is in het bestuur, in één van onze commissies of voor hand-en-spandiensten rondom evenementen. Uiteraard kunnen we jouw hulp altijd gebruiken; de vrijwilligers moet immers zelf ook een keertje kunnen tennissen. Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures (zie kader rechts) of wil je gewoon af en toe helpen? Mail dan naar [email protected] voor meer informatie of om je aan te melden. Alvast onwijs bedankt!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 696 9918

Address

De Passage 7
1114 BH Amsterdam-Duivendrecht