Bardienst

Het aantal kantinediensten voor het seizoen 2020 is vastgesteld op drie voor seniorleden en twee voor parttime leden. Elk jaar rond begin maart worden alle leden via de nieuwsbrief geïnformeerd over hoe de bardiensten kunnen worden ingevuld. De verplichte bardiensten kunnen worden afgekocht voor 35 euro per dienst. Het bedrag dient te worden overgemaakt naar ING-rekening NL72INGB0003739723 ten name van LTC Strandvliet onder vermelding van "afkoop bardienst". Met vragen over kantinezaken kan je altijd terecht bij Bryan Kertowidjojo via [email protected].

Bardiensten kan je online inplannen via de de nieuwe bardienstplanner van KNLTB. Volg hierbij de volgende stappen:

  1. Ga naar http://mijn.knltb.club.
  2. Type in de zoekbalk → Strandvliet en klik op ‘zoeken’. 
  3. Log in met je KNLTB bondsnummer + wachtwoord. Indien je nog niet beschikt over een wachtwoord of je bent deze vergeten klik dan op “ wachtwoord vergeten”. Je ontvangt op het e-mailadres dat bij de KNLTB bekend is een nieuw wachtwoord. Na het invoeren klik je op inloggen.
  4. Na het inloggen verschijnt de bardienst planning. Dit is in de vorm van een agenda weergave. Rechtsboven worden de diensten getoond die op jouw naam staan. Daaronder staan de diensten die nog beschikbaar zijn in de betreffende maand. Klik op de groene balk om een datum/tijdstip te selecteren. Om deze dienst daadwerkelijk in te plannen kan je in het volgende scherm op Inplannen klikken.