Trainers

Maak kennis met onze trainers! In 2022 vind je onderstaande trainers bij ons op de baan. 

Ardie Dumais - Hoofdtrainer L.T.C. Strandvliet

Ardie is een sportfanaat; al sinds zijn jeugd in Indonesië is hij met sport bezig waarbij vooral  zwemmen en volleybal zijn passie hadden. Beide sporten heeft hij tot op een hoog niveau beoefent, maar op zijn 27e levensjaar werd hij verliefd op een nieuwe sport: tennis! Dat heeft hem nooit meer losgelaten. Door zijn sportieve basisvaardigheden, gecombineerd met zijn passie en plezier voor deze nieuwe sport groeide hij in no time uit tot een categorie ”4” speler.  

Ardie Dumas

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en toen hij ± 17 jaar geleden werd gevraagd of hij misschien tennisleraar wilde worden, hoefde hij niet lang na te denken. In eerste instantie combineerde hij het lesgeven met zijn vaste baan. Al snel volgde de kans om meer uren te maken en omdat hij deze  carrière switch serieus wilde aanpakken volgde hij ook de trainersopleiding van de KNLTB.

Ardie werkte sinds zijn start als tennisleraar onafgebroken bij Tennis Opmaat, waar hij als clubtrainer verbonden was met ATC Slotervaart. Wás inderdaad, want Ardie heeft inmiddels ontslag genomen;  per 1 april is hij de hoofdtrainer bij (nu nog) Strandvliet. Hij ziet deze nieuwe uitdaging met veel  enthousiasme tegemoet.

Zijn aanpak past bij Drive-ITT; hun kenmerkende stijl past hij ook toe in zijn lessen; “kijken naar wat  de lesser nodig heeft, wat deze wil en wat er mogelijk is; zo blijf je dicht bij je eigen spel en verbeter je  je binnen je mogelijkheden, wensen en ambitie.”

En omdat Strandvliet binnenkort naast tennis ook padelbanen heeft, is Ardie inmiddels gestart met de padel-opleiding voor tennisleraren van de KNLTB.

Als ervaren clubtrainer vindt hij verbinding belangrijk, wat precies past naar waar wij als club naar op zoek zijn. Zijn ambitie is om de mensen binnen de club zo snel mogelijk te leren kennen, waar mogelijk leden met elkaar in contact brengen en zorgen dat iedereen het enthousiasme voor tennis en de vereniging optimaal kan delen.

Kortom: de vereniging, de tennisschool en de hoofdtrainer zijn klaar voor het zomerseizoen. 

 

Isbian Landvreugd

 

Isbian is op zijn 13e gestart met tennis en vanaf was hij dat zijn sport. Dagelijks stond hij op de baan om te trainen of om vrij te spelen met iedereen die maar wilde tennissen. Al snel ging hij ook fanatiek wedstrijden spelen en speelde hij ook steeds meer met de gedachte om ooit tennistrainer te gaan worden.

Hij zegt, "Uiteindelijk ben ik op mijn 17e begonnen met het assisteren van trainingen bij mijn clubtrainers. Op deze manier deed ik direct al in de praktijk de nodige kennis en ervaring . Voor mij een mooie manier om te proeven aan het vak."

Omdat hij dat steeds leuker begon te vinden en de smaak echt te pakken kreeg, mocht hij zo rond zijn 20ste zelfstandig trainingen gaan verzorgen. Na zes jaar trainingen in Rotterdam en Leiden te hebben gegeven, is hij nu onder andere betroken bij de trainingen van Strandvliet.

"Mijn kracht is mijn enthousiasme, geduld en plezier voor tennis. Ik wil je dit graag laten ervaren en kijken of ik ook jou nóg enthousiaster kan krijgen voor het spelletje. See you on court!"

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de tennistrainingen van ons Trainers Team? Neem contact op via [email protected]. en binnen 24 uur ontvang je antwoord op jouw vraag.