Trainers

In 2021 verzorgd Tennisschool Drive-ITT de lessen bij L.T.C. Strandvliet. Hieronder stellen de trainers zich kort aan je voor, zodat je weet wie je op de baan kunt verwachten

Isbian Landvreugd (26) - Hoofdtrainer L.T.C. Strandvliet

Mijn naam is Isbian Landvreugd en ik ben 26 jaar.

Op mijn 13e ben ik gestart met tennis en vanaf dat moment ben ik verkocht aan tennis. Dagelijks stond ik op de baan om te trainen of om vrij te spelen met iedereen die maar wilde tennissen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik fanatiek wedstrijden ben gaan spelen. In die tijd speelde ik ook steeds meer met de gedachte om ooit tennistrainer te gaan worden. Uiteindelijk ben ik op mijn 17e begonnen met het assisteren van trainingen bij mijn clubtrainers. Op deze manier deed ik direct al in de praktijk de nodige kennis en ervaring . Voor mij een mooie manier om te proeven aan het vak.

Omdat ik het steeds leuker begon te vinden en de smaak echt te pakken begon te krijgen, mocht ik zo rond mijn 20ste levensjaar zelfstandig trainingen gaan verzorgen. Na zes jaar trainingen in Rotterdam en Leiden te hebben gegeven, kwam deze geweldige kans voorbij. Mijn kracht is mijn enthousiasme, geduld en plezier voor het spelletje. Graag zou ik je dit natuurlijk willen laten ervaren en de uitdaging aangaan om te kijken of ik jou nog enthousiaster kan krijgen voor het spelletje.
See you on court!

Isbian geeft training bij Strandvliet op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Sebastian Mathas (35)

Hallo allemaal, ik ben Sebastiaan Mathas, 35 jaar oud en sinds jaar en dag Tennistrainer.

Op 7 jarige leeftijd ben ik in contact gekomen met de tennissport door tennisles te krijgen op het Kattenlaantje in het Vondelpark. Na een overstap van tennislocatie naar Joy Jaagpad leerde ik Patrick Silos kennen. Mede dankzij de trainingen van Patrick vergrootte mijn passie voor de tennissport.

Jaren later, op 15 jarige leeftijd, startte ik als assistent trainer bij The Alley Cat, de toenmalige tennisschool bij De Kattenlaan waar Patrick hoofdtrainer was. Ik heb daar veel kennis en ervaring kunnen opdoen met het geven van trainingen aan jeugd en volwassenen. Na mijn periode bij De Kattenlaan, ben ik parrtime trainingen gaan geven op mijn tennisclub: T.C. Amsterdam in het Amsterdamse bos. Helaas heb ik het lesgeven toen moeten pauzeren aangezien ik een tenniselleboog opliep, welke mij gedurende lange tijd langs de zijlijn plaatste.  

Na een revalidatietraject met de tenniselleboog guru van tenniselleboog.nl in Nijmegen (aanrader als je klachten hebt!) ben ik nu weer fit. Ik kan niet wachten weer de baan op te stappen en spelers te helpen hun tennisspel te ontwikkelen. Tot op de baan!  Met sportieve groet, Sebastiaan Mathas   

Sebastian geeft training bij Strandvliet op dinsdag