Voorjaarscompetitie uitgesteld

25 februari 2021


Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. 

De KNLTB heeft verschillende scenario’s bekeken. De start van de competitie in april zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige competitie kunnen spelen. De voorlopige speeldata voor de Voorjaarscompetitie en de Tenniskids competitie zijn opgesteld.

Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dan bekijkt de KNLTB de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie neemt de KNLTB een besluit over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei.
Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan
is er nog een week uitloop mogelijk naar start in de 2e week van mei. Ook een aangepaste vorm van competitie met bijvoorbeeld minder speeldagen is mogelijk.

De VCLs van Strandvliet houden de competitiespelers op de hoogte via de website en via de mail.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen