Strandvliet 500e Zomer Challenge club

25 juni 2020


L.T.C. Strandvliet zal dit jaar voor het meerst meedoen aan de KNLTB Zomer Challenge! Een pakket voor de gehele zomer voor mensen die kennis willen maken met tennis of graag in de zomer buiten sporten waar andere sporten een zomerstop hebben. Momenteel zijn we de laatste hand aan de campagne aan het leggen, maar houd de website en de mail in de gaten voor meer informatie en over hoe ook jij ons kunt helpen om deze challenge succesvol te maken! 

Onderstaand een klein fragment uit het artikel van de KNLTB. Je kunt middels deze link het volledige nieuwsbericht lezen.

- Deel Artikel KNLTB Centrecourt - 

LTC Strandvliet was onlangs de 500ste vereniging die zich inschreef voor de Zomer Challenge en dat liet de KNLTB niet ongemerkt voorbij gaan. Dinsdag werd er op een zonovergoten park een glaasje op gedronken.

Voorzitter Duncan Waardenburg werd kort voor het bezoek van KNLTB-Accountmanager Arie-Martijn Schenk op dinsdag, op de hoogte gebracht van het feit dat Strandvliet de 500ste deelnemer aan de Zomer Challenge was in 2020. “Heel erg leuk natuurlijk!”, reageerde Waardenburg, na de bloemen in ontvangst te hebben genomen. “Leuk dat er op deze manier aandacht aan wordt besteed en bovendien een heel gezellig moment.”

‘Aanwas bij seizoensstart misgelopen’
Het was de eerste keer dat Strandvliet zich aanmeldde voor de Zomer Challenge. Wat Waardenburg betreft was het tijd om die stap te zetten, want in Amsterdam Zuid-Oost liggen grote kansen op het gebied van ledenwerving. Maar de keuze voor de Zomer Challenge hangt ook zeker samen met de uitzonderlijke situatie waarin de hele maatschappij en dus ook de sport verkeert. “In maart en april, zo aan het begin van het seizoen, zien wij elk jaar wel een toename van het aantal leden. Die aanwas liepen we mis door de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus. Mede daarom was de Zomer Challenge nu heel interessant.”

Je kunt middels deze link het volledige nieuwsbericht lezen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen