Inschrijving voorjaarscompetitie 2021

01 december 2020


Schrijf je tot en met 4 januari 2021 in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Fanatieke tennissers opgelet: de inschrijvingen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 zijn geopend. De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. De exacte speeldata vind je hier: Speeldate Voorjaarscompetitie 2021.
 
Voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij hem of haar past. Er is een zeer divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Het complete competitieaanbod vind je hier: Competitieaanbod Noord-Holland.

Inschrijven kan vanaf 15 november tot en met 4 januari 2021 door een mail te sturen naar [email protected]Helaas hebben wij met onze 6 banen beperkte plek, dus hoe sneller je inschrijft hoe meer kans je hebt om te kunnen spelen. Aanmelden kan als team of als individu. Als je je als individu inschrijft, dan zoeken wij teamgenoten die goed bij jouw niveau passen.

Na 4 januari zullen wij zo snel mogelijk de teams publiceren op de website. Kom je er niet uit, stuur dan een mail naar [email protected] 

Nieuwscategorieën