Inschrijven najaarscompetitie

15 juni 2019


Let op: jeugdleden t/m 14 jaar schrijven zich in bij Team Jeugdzaken. Lees hier meer.

-------------

Strandvliet teams kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de KNLTB najaarscompetitie 2019. De najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. Klik hier voor de speeldata 2019. De najaarscompetitie telt in principe zeven speeldagen en wordt zo veel mogelijk gespeeld in poules van acht teams. Aanmelden kan als compleet team of als individu door een mail te sturen naar [email protected]. Inschrijven kan vanaf 15 juni tot en met zaterdag 29 juni.

Competitieaanbod & Indeling
Er zijn verschillende competities waaruit je kunt kiezen, met verschillende keuzes in speeldagen, niveaus en leeftijdsklassen. Het hele competitieaanbod vind je hier. Alle competitiesoorten van de Najaarscompetitie (m.u.v. Rood, Oranje en Groen) worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in verschillende klassen. Bij deze indeling wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving (in plaats van de speelsterktes). Klik hier voor een rekenvoorbeeld

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor deelname aan zowel de Najaarscompetitie 2019 als 8&9 Tennis bedraagt €40 per team plus de kosten voor de tennisballen. De aanvoerder ontvangt na 1 juli de factuur van onze penningmeester via ClubCollect. De jeugdteams betalen geen inschrijfgeld. 

VCL & Organisatie
Net als bij de voorjaarscompetitie zijn de VCLs het eerste aanspreekpunt voor alle vragen rondom de competitie of eventuele onduidelijkheden tussen twee teams. Het wedstrijdbulletin en/of het competitiereglement kan je hierbij helpen. De VCLs van Strandvliet zijn Natasja Kouffeld, Clyde Willems, Nancy Norah, Bryan Kertowidjojo en Duncan Waardenburg.

Voorafgaande aan de eerste competitiedag wordt een informatiemoment georganiseerd waarbij de wedstrijdformulieren aan de aanvoerders wordt verstrekt. Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij [email protected] of bel even naar 06-41719911.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen