Column Pim - Januari

22 januari 2019


OVERPEINZINGEN VAN UW VOORZITTER
DEEL 25

Kerst
Vandaag (maandag 14 januari) zijn door Emmy en Huub weer alle kerstversieringen en de kerstboom uit de kantine verwijderd. Pas nu, omdat op 13 januari de nieuwjaarsreceptie was en de kerstversieringen zorgden voor een vrolijke en gepaste “ambiance”.

Nieuwjaarsreceptie
De nieuwjaarsreceptie werd zondag 13 januari gehouden. Ina Golsteijn, Greet Vermeij, Marja Bouman, Marjon Dijkstra, Tilly de Lange en Herman Misdorp waren zo vriendelijk mij te assisteren. En dan weet je, dat het gewoon goed loopt. De geluidsinstallatie draaide voornamelijk gezellige Salsa muziek en op de TV in de kantine werden ruim 300 foto`s achter elkaar getoond van mijn verzameling foto`s van de afgelopen drie jaar. De “champagne” smaakte uitstekend en dat deden ook de hapjes die de dames hadden klaargemaakt. Uiteindelijk waren we met zo`n dertig personen.

De ALV
Eind deze week ontvangt u de officiële uitnodiging en de bijbehorende agenda. Tijdens de bestuursvergadering - op 14 januari - besteden we er extra aandacht aan. Er zullen wat mensen plaats maken, maar gelukkig zijn er hele goede opvolgers gekomen. Natuurlijk staat u nog steeds vrij zich ook aan te melden! Maar, met vijf personen is het goed en efficiënt vergaderen.  Nu nog spannend of we (ze) leden kunnen vinden, die bereid zijn een stukje verantwoordelijkheid te nemen, om bijvoorbeeld te helpen bij het open toernooi, als scheidsrechter bij de jongste jeugd, als VCL (Vereniging Competitie leider) op de zaterdag of zondag, enz., enz. Vele handen maken licht werk en daarbij moet je je als lid van een amateurvereniging ook realiseren dat ook jij ongetwijfeld  iets voor het algemeen verenigingsbelang kunt betekenen. Het probleem “invulling kantinediensten” zal ook op de ALV extra aandacht krijgen. Ook gaan er steeds meer stemmen op, om in navolging van vele andere verenigingen, onze tennisclub “rookvrij” te maken. Dus niet alleen in de kantine maar ook op het terras.

Voorjaarscompetitie
Ook dit jaar heeft Duncan Waardenburg, nog in zijn rol als competitieleider, geprobeerd zoveel mogelijk leden in competitie teams te krijgen. Op zich goed, maar recreanten willen natuurlijk ook wel (eens) op zaterdag of zondag spelen. In principe is vanaf 13.00 uur baan 6 dan ook gereserveerd voor deze recreanten. Maar…. als hij leegt blijft….  Het wordt druk genoeg! Het beste is van te voren te bellen dat je van plan bent te komen.

Laatste bestuursvergadering
Maandagavond 14 januari 2019 was mijn laatste officiële bestuursvergadering van Strandvliet. Toch wel een beetje raar na drie jaar de rol van voorzitter gehad  te hebben. Gelukkig wel met een heel prettig team. En zo is dit dan ook mijn laatste “overpeinzing” als voorzitter. En dan is nummer 25 wel een mooi getal om mee te eindigen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 696 9918

Address

De Passage 1
1114 BH Amsterdam-Duivendrecht