Algemene Ledenvergadering

31 oktober 2022


English translation below.
 
UPDATE 10/12/2022: De ALV wordt wegens ziekte met 1 week verplaatst naar zaterdag 17 december 2022. Tijdens de ALV kijken we terug op het afgelopen jaar en praten we jullie uitgebreid bij over de verhuizing naar de nieuwe locatie. De agenda voor de ALV is via deze link in te zien.
 
Deze ALV zal voor een groot deel in het teken staan van de verhuizing van onze vereniging naar een nieuw sportpark in 2023. Ben je nu al benieuwd naar het laatste nieuws: houd dan ook de verhuispagina's op onze website in de gaten. Daar vind je o.a. mooie dronebeelden van het nieuwe park.

Als je de vergadering niet zelf kan bijwonen, maar je wilt wel een volmacht geven aan iemand anders, dan kan dat door een volmacht formulier op te vragen bij [email protected]

De ALV vindt plaats op het sportpark van Strandvliet. Aanmelden is niet nodig. Vragen kan je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de ALV inzenden door een mail te sturen naar [email protected] Uiteraard kunnen vragen ook gesteld worden tijdens de ALV.

We zien je graag op 17 december om 13:00 uur in de kantine bij Strandvliet.
 
----
 
Update 10/12/2022: Due to illness, the Board of Strandvliet is postponing the annual members meeting to Saturday December 17, 2022. At this meeting we will update you on the plans to move the club to its new location. We look forward to seeing you on December 17, 2022. 

Best regards,

L.T.C. Strandvliet

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen