Activiteiten bij Strandvliet in 2021

09 november 2020


Volgend jaar wordt een bijzonder jaar bij Strandvliet. Het is namelijk het laatste seizoen op ons huidige sportpark dat we na 44 jaar gaan verlaten voor een nieuw sportpark in Zuidoost. Reden genoeg om er volgend seizoen een schepje bovenop te doen.
 
Open Toernooien
De drie open toernooien van Strandvliet zijn al een tijd vaste prik in de agenda. Ook in 2021 keren het Open Toernooi, het Open Veteranentoernooi en het Open Jeugdtoernooi terug. Niks nieuws onder de zon, maar we gaan er wel een schepje bovenop doen dit jaar. Meer informatie over het inschrijven vind je via deze links:
  • Open Toernooi (juli)
  • Open Veteranentoernooi (augustus)
  • Open Jeugdtoernooi (augustus)
 
Dagtoernooien
Niet iedereen wil meedoen aan een Open Toernooi of kan een hele week vrij houden. Speciaal voor die mensen organiseren we in 2021 - voor het eerst - twee dagtoernooien. Een dagtoernooi is voor spelers makkelijk planbaar, want de naam zegt het al: het toernooi vindt plaats op één dag of zelfs een dagdeel. 

Clubkampioenschappen
Terug van weggeweest! In 2021 organiseren we voor het eerst in 5 jaar weer clubkampioenschappen.

Voorjaarscompetite en Najaarscompetitie
De KNLTB competities zijn al jaren onverminderd populair. Ook dit jaar verwachten we volle bak op de zaterdag en zondag.
  • Voorjaarscompetitie (april / mei)
  • Najaarscompetitie (september / oktober)
 
Vragen
Dit is slechts een tipje van de sluier. Uiteraard komen er ook uitwisselingstoernooien met TVDZ, team Jeugdzaken organiseert activiteiten voor junior leden en Sandor verzorgt weer tennislessen. Tijdens de ALV in januari/februari lichten we de kalender verder toe. Met vragen kan je ook altijd terecht bij de Technische Commissie ([email protected]) of bij het bestuur ([email protected]).

Nieuwscategorieën