Lid worden

Personal information

1/2 Algemeen
2/2 Lidmaatschap
>
Welkom bij Strandvliet!
Strandvliet verwelkomt ook in 2022 alle nieuwe leden met open armen. Vul ons inschrijfformulier in en we nemen snel contact met je op. 
 
Lidmaatschap & contributie
Meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen, het opzeggen en de contributie-inning, vind je op deze pagina
 
Als je later in het seizoen lid wordt betaal je  alleen voor de nog resterende maanden. Onze penningmeester past in dat geval de factuur aan.
 
Bardiensten
Elk senior lid vervult elk jaar 3 bardiensten. Meer informatie over de bardiensten vind je hier. Als je later in het seizoen lid wordt hoef je minder bardiensten te draaien.
 
Ledenpas
Als je je contributie hebt betaald en de bardiensten zijn ingevuld (alleen voor seniorleden), ontvang je van ons de KNLTB ledenpas. Hiermee kan je o.a. banen afhangen en inschrijven voor toernooien.
 
Tennisles & competitie
Ben je geïnteresseerd in tennislessen of wil je deelnemen aan de voorjaarscompetitie of de najaarscompetitie? Neem dan contact op met de Technische Commissie via [email protected]
 
Nieuwsbrief
Nadat je inschrijving is verwerkt ontvang je onze maandelijkse Strandvliet nieuwsbrief. Deze houd je op de hoogte van belangrijke deadlines, zoals het inschrijven voor competities/activiteiten.
 
Persoonlijke 'intake'
We vinden het heel belangrijk dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij Strandvliet. Ervaren leden helpen je graag op weg. Heb je hier behoefte aan? Stuur dan een whatsapp of SMS naar 06-29489914 en dan plannen we iets met je in.