Activiteiten

Vind jij tennis ook de leukste sport ter wereld? Houd deze pagina dan goed in de gaten! We plaatsen hier de leukste activiteiten, toernooien en evenementen, speciaal voor onze jeugdleden. Heb jij een aanvulling? Laat het ons vooral weten! Mail naar [email protected].

Schrijf je in voor het Open Jeugdtoernooi

Wist je dat je al lang kunt inschrijven voor dit coolste open jeugd toernooi? In de laatste week van de zomervakantie vindt dit tennis festijn weer plaats, inclusief tenniskamp, net als vorig jaar! De toernooicommissie is al weer druk bezig met de voorbereidingen. Enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven. Dit mag je echt niet missen!

 

Schrijf je in voor het DriveItt Tenniskamp

Ook deze zomer kun je meedoen met het Drive ITT Top TENNIS Slaapkamp en het belooft een top week te worden! Behalve minimaal 3 uur tennistraining per dag en een toernooi in de middagen op het park, zal er nog veel meer te doen zijn! Zo is er elke dag een middagprogramma met vreemde en bekende spellen/sporten en een avondprogramma waar ook de beroemde gamenight en bonte avond in zitten 😊

Het kamp zal plaats vinden van 19 tot en met 24 augustus, en is bestemd voor spelers en speelsters van 9 t/m 17 jaar. BEREID JE VOOR OP EEN SUPER INTENSIEVE TENNISTRAININGSWEEK waarin je de kans krijgt om je tennisniveau nog verder omhoog te trekken! Het is echt een week bedoeld voor de kids die de hele dag door willen tennissen in de meest uitdagende groepen.

De kosten voor het hele tenniskamp zijn 460 euro zijn, maar als je je voor 30 juni nog aanmeldt, zal dit maar 409 euro zijn. Inschrijven kan via [email protected], Kijk voor meer informatie over de verschillende programma’s op drive-itt.nl. Op de site kunnen jij en je tennisvrienden en vriendinnen zich ook inschrijven!

Hieronder nog even waarom het een top week wordt:
- Superveel top tennis van top trainers
- Hitten en puntenspelen tegen hitting-partners van hoog niveau
- Kans om je tennisniveau omhoog te halen
- Let op!: instapniveau groen
- Nieuwe (tennis)maatjes ontmoeten
- Deelnemen aan een open toernooi
- Heel veel gezelligheid
- TOP middag activiteiten zoals volleybal/softbal toernooitjes of een slip-and-slide middag
- Leuke avond activiteiten zoals een bonte avond of een speurtocht met een twist (maar jullie eigen ideeën voor de invulling van de avonden zijn ook meer dan welkom! Laat het ons weten!)
- ONTZETTEND LEKKER ETEN EN DRINKEN inclusief.

We hopen jullie allemaal te zien deze zomer! SCHRIJF JE NU IN EN STUUR EEN EMAIL NAAR [email protected]

Groetjes,
Kamp team Drive ITT
Sanne, Rienco, Patrick & Yannic

 

Ivie Abdul Joseph Provinciaal Jeugd Kampioen Noord Holland

Vorige week vonden de Provinciale jeugdkampioenschappen plaats voor de categorieen rood, oranje, groen en geel. Een aantal van onze jeugd spelers, waaronder Dere, Janne, Car, Kees, Sam, Ivie en Levis deden hieraan mee. De jongste van het stel, de 9 jarige Ivie, mag zich een jaar lang Provinciaal Jeugd Kampioen van Noord Holland noemen!

'Ik vond het erg leuk, en ook spannend. Ik wil graag iedereen bedanken die mij geholpen heeft. Ik ben heel erg blij met deze titel', aldus de trotse winnares. In september doet Ivie een gooi naar de nationale titel, veel succes!