Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de vragen die we het meest te horen krijgen. Ze zijn verdeeld in vragen over het sportpark, lidmaatschap, bardiensten, competitie, tennisles, en activiteiten.


Sportpark

Kan ik parkeren bij Strandvliet?
Het parkeerterrein bij Strandvliet zit sinds juni 2014 achter slot en grendel en is alleen nog toegankelijk voor mensen met een speciale pas (ook wel druppel genoemd). Nieuwe leden kunnen er één bestellen bij Huub Teunen via [email protected] Voor eenmalige bezoekjes is er een druppel af te halen bij de kantine. Tijdens grote evenementen in de Arena, Ziggo Dome of HMH is de weg naar het parkeerterrein alleen nog open voor mensen met een druppel en een spelerspas. Vanaf 2018 worden er door de gemeente Amsterdam veranderingen doorgevoerd m.b.t. het beheer van het parkeerterrein. Wat daarvan de consequenties zijn voor de leden van Strandvliet is op dit moment (januari 2018) nog niet duidelijk.

Wanneer is de kantine geopend?
De kantine is gedurende het zomerseizoen, dat officieel loopt van 1 april tot 31 oktober, elke dag geopend van 09:00 tot 22:30. Zaterdag en zondag is er barbezetting tot 18:00.

Zijn de banen verlicht?
Ons tennispark bestaat uit 6 gravelbanen, ieder voorzien van verlichting. Als je het te donker vindt kan je aan het kantinepersoneel vragen of hij/zij het licht aan kan doen.

Wanneer zijn de banen speelklaar?
Op zaterdag 31 maart 2018 openen we onze banen, mits het weer het toelaat. De banen kunnen worden bespeeld tot en met 31 oktober 2018.

Hoe hang ik digitaal een baan af?
Om te tennissen moet je met je ledenpas een baan afhangen. Dit kan op de club via het afhangsysteem in de hal van de kantine. Een andere optie is om online een baan te reserveren. Ga naar https://afhangen.afhangbord.nl, log in met je KNLTB gegevens en volg de stappen.

 

Lidmaatschap

Hoe word ik lid?
Wilt u lid worden? Dat kan! Ook in 2018 verwelkomt Strandvliet nieuwe leden met open armen. Vul ons inschrijfformulier in en volg de instructies. Op het formulier vindt u ook alle tarieven en de soorten lidmaatschappen die we aanbieden. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd zal onze ledenadministrateur je inschrijving verder verwerken.

Hoeveel kost een lidmaatschap?
Strandvliet biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan. Aan jou om degene te kiezen die het best bij je wensen past. Een normaal lidmaatschap kost €185. Een parttime lidmaatschap kost €140, maar dan heb je alleen speelrecht op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Een studentenlidmaatschap kost €115 en kan worden aangevraagd bij vertoon van een bewijs van inschrijving. Een jeugdlidmaatschap kost €100 (als je per 1 januari 2018 nog geen 17 jaar bent) of €60 (als je per 1 januari 2018 nog geen 12 jaar bent). We hebben ook bedrijfslidmaatschappen voor €210. Bekijk het inschrijfformulier voor alle mogelijkheden en voorwaarden.

Hoe betaal ik mijn contributie?
De contributie-inning wordt uitbesteed aan ClubCollect. Alle leden krijgen begin maart per mail bericht over de betaling van de contributie. Betalen kan in meerdere termijnen en via iDeal. Neem contact op met de penningmeester als er vragen zijn of als er een regeling getroffen moet worden.

Hoe kom ik aan een spelerspas?
Elk jaar krijg je een nieuwe ledenpas van de tennisbond (KNLTB). Deze worden naar de ledenadministrateur opgestuurd. Zodra aan de contributieplicht is voldaan en je je bardiensten voor het nieuwe seizoen hebt ingevuld kan je je pasje ophalen op de club.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 696 9918

Address

De Passage 7
1114 BH Amsterdam-Duivendrecht