Strandvliet ClubApp

Maak gebruik van de Strandvliet ClubApp om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Download de KNLTB Club App nu in de Apple app store of Google play store en maak gebruik van de vele mogelijkheden op je mobiel. Zoals clubnieuws en clubevents, tennismaatje vinden, online afhangen, competitie uitslagen bekijken, eenvoudig je pasfoto wijzigen en meer.

Hoe werkt het?

Na downloaden open je de KNLTB ClubApp en zoek je op Strandvliet en kies je voor L.T.C. Strandvliet. Vervolgens krijg je het inlogscherm (zie hiernaast) waarin je je bondsnummer intikt en je wachtwoord.

Een nieuw wachtwoord kun je eenvoudig zelf regelen door op ‘kwijt of vergeten’ (zie direct onder wachtwoordveld) te klikken waarna je een mailtje ontvangt op jouw emailadres welke in de ledenadministratie bekend is.  Voor de rest wijst het zich vanzelf.

Wat kun je allemaal met de ClubApp?

  • Baan afhangen. In combinatie met het nieuwe KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de Strandvliet app een baan afhangen, ook een paar dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s) en een dag, en het systeem gaat na welke tijdslots er beschikbaar zijn en afhangen maar. Afhankelijk van hoe het Afhangbord is ingesteld moet je wel nog even je pasje door het afhangbord op de vereniging halen. Let op: afhangen/ reserveren is mogelijk als je contributie is volddan en je bardiensten zijn ingevuld /afgekocht.
  • Tennismaatje zoeken. Kun jouw vaste tennismaatje niet spelen, maar wil je wel graag tennissen? Of wil je eens met iemand anders van de club spelen? Via het app-onderdeel Maatjes kun je een speler vinden die aan jouw voorkeuren voldoet. Zo kun je speelsterkte, leeftijd en geslacht aangeven, en automatisch verschijnen de leden die aan dit profiel voldoen en beschikbaar zijn. Stuur hem of haar een uitnodiging en ga samen de baan op!
  • Clubnieuws en agenda.Met de Strandvliet app heb je toegang tot clubnieuws en de clubagenda. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die op je club worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen de club.
  • Mijn profiel. In je profiel kun je je speelsterkte bekijken en je favoriete agenda items. Je kunt hier ook favoriete clubgenoten toevoegen.
  • Competitie-uitslagen en standen. Gebruikers van de Strandvliet app kunnen in de app zien hoe zijn/haar team ervoor staat in de competitie. Naast de uitslagen en standen van de eigen ploeg, kun je ook de andere ploegen binnen de vereniging bekijken en de diverse competities die later in het jaar plaatsvinden.‚Äč

Vragen?

Mocht je vragen hebben bekijk dan de informatie hieronder van de KNLTB of neem contact op met Ebony ([email protected]).