Sponsoring

Sponsor worden?

L.T.C. Strandvliet is een actieve tennisvereniging in Amsterdam Zuidoost met ruim 350 leden die zowel gezelligheid als sportieve uitdaging vinden bij onze vereniging. Een samenwerking tussen Strandvliet en uw bedrijf kan op verschillende niveaus: van sponsoring tot diensten in natura. Wij kunnen u exposure bieden bij verschillende doelgroepen en daarmee natuurlijk potentiële klanten. Ook kunnen wij voor uw bedrijf een personeelstoernooi verzorgen, inclusief eten en borrel. Vele organisaties gingen u voor! ​Heeft u interesse, vragen, of zelf ideeën voor een samenwerking? Neem contact met ons op via [email protected].

 

Onze sponsors

Decathlon Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen.
DriveITT Sinds de oprichting in 2007 heeft Drive-ITT zich ontwikkeld tot een volwaardig tennisinstituut met scoutings-, leer-, trainings- en wedstrijdprogramma’s, kampen en begeleiding van tenniscarrieres.
Groot & Evers Gerechtsdeurwaarders en Incassobureau Wij zijn Groot & Evers Gerechtsdeurwaarders en Incassobureau. En we zijn van mening dat elke zaak zo snel mogelijk geregeld dient te worden. Of het nu gaat om advocatuur, incasso of mediation: wij weten uw zaak altijd spoedig tot een goed einde te brengen.​
Vrumona Vrumona is dé innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten spelen we in op de veranderende wens van consumenten.
Rojo Racketsports

Rojo Racketsports is dankzij haar professionele bespanservice en uitgebreide aanbod aan tennisproducten al jarenlang de racketspecialist in Amsterdam.