KNLTB Najaarscompetitie 2022

Algemene informatie

De Najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober. Met ingang van dit jaar is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Zie deze link voor de officiële speeldata. De eerste speelronde is in het weekend van 17 en 18 september, de laatste speelronde is in het weekend van 15 en 16 oktober.


Inschrijven

Je hebt van 1 juni tot 10 juni de mogelijkheid om je in te schrijven. Aanmelden kan als compleet team of als individu door een mail te sturen naar [email protected]. Er zijn verschillende competities waaruit je kunt kiezen, met verschillende keuzes in speeldagen, niveaus en leeftijdsklassen. Kijk hier om te zien wat allemaal tot de mogelijkheden hoort en bedenk goed wat het beste bij jou of je team past. Alle competitiesoorten van de Najaarscompetitie worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in verschillende klassen. Bij deze indeling wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving.

Vragen over senioren teams? Mail naar [email protected]
Vragen over junioren teams? Mail naar [email protected] 

De aanvoerders van de competitieteams zijn gedurende de competitie verantwoordelijk voor hun team. Hierin worden ze gesteund door de VCLs van de vereniging. Ook ontvangen de aanvoerders de bijdrage voor de competitie, die voor aanvang van de competitie voldaan moet zijn. De indelingen voor de KNLTB Najaarscompetitie worden in augustus op deze pagina bekend gemaakt.