Open Veteranentoernooi

 

2020

Het Open Veteranentoernooi van Strandvliet is van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus 2020! Inschrijven voor het Open Veteranentoernooi kan tot en met vrijdag 31 juli 2020 via deze link. Elke deelnemer speelt minimaal 2 wedstrijden. We openen de inschrijvingen voor alle onderdelen: Heren Enkel, Dames Enkel, Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel. Het toernooi is op basis van actuele rating en vanaf 45 jaar.

Bekijk hier het fotoverslag van het Strandvliet Open Veteranentoernooi voor een sfeerimpressie.
 
 
 

2019

Van 12 tot en met 16 augustus 2019 vond ons jaarlijkse Open Veteranentoernooi plaats. Er deden bijna 70 deelnemers mee van 22 verschillende clubs. 
 
Tijdens het toernooi waren er regelmatig regenbuien, maar dat weerhield de veteranen niet om alle poulewedstrijden volgens schema te spelen. Soms tot diep in de avond. De planning is gehaald dankzij de strakke wedstrijdleiding van het duo Pim en John. Zodra de veteranen weer de baan op konden, was het telkens genieten op de baan, maar ook op het terras.
 
Deelnemers werden elke dag getrakteerd op lekkere (gezonde) hapjes van Emmy.   
Op vrijdag, de finale dag, werden na de prijsuitreiking, een tombola met een goedgevulde prijzenpot en een overheerlijk Indonesisch buffet gehouden. Zo'n 50 mensen deden mee aan het buffet en velen gingen voor een tweede portie.
Kortom een mooie afsluiting van een geslaagd toernooi.
 
Met een "senang" gevoel ging iedereen weer huiswaarts. Tot volgend jaar!