Wijziging parkeersituatie

18 juli 2022


Eind 2022 gaat sportpark Strandvliet dicht. Daarom verhuist onze tennisvereniging in januari 2023 naar een nieuwe plek bij Gaasperplas. De werkzaamheden rond ons huidige park zijn inmiddels gestart. De komende periode wordt een weg aangelegd die in de toekomst dwars over het huidige sportpark gaat lopen. Dit heeft op de korte termijn voornamelijk consequenties voor de autorijders onder ons.

Parkeren naast Endemol
De huidige parkeerplaats bij de rotonde wordt vanaf maandag 18 juli opgeheven. Bezoekers van Strandvliet parkeren vanaf dat moment op de parkeerplaats P Plus, waar we een beperkt aantal plekken hebben gekregen. P Plus ligt bij de ingang van De Passage, naast het kantoor van Endemol (MediArena). Op deze afbeelding is te zien waar het parkeerterrein ligt. Op deze video zie je hoe het parkeren in zijn werk gaat. De rotonde voor het park blijft wel gewoon bereikbaar met de auto. Leveranciers kunnen dus nog tot het park komen en ook kunnen kinderen voor het park worden afgezet door hun ouders. Voor fietsers, wandelaars, mensen met het OV en mensen op scooters verandert er niks. 

Looproute naar de club
De locatie van het nieuwe parkeerterrein betekent dat we een stuk verder moeten lopen vanaf de parkeerplaats naar de vereniging. Vanwege de werkzaamheden moeten we onderlangs lopen langs het kantoor van Endemol en achterlangs bij baan 4, 5 en 6. De ingang van het park is nog steeds via de loopbrug. Op deze afbeelding zie je de looproute. Ook komt er bebording waarop de looproute staat aangegeven.

Toegang tot het parkeerterrein
De toegang tot P Plus gaat via een pasjessysteem. Vanwege het beperkte aantal parkeerplekken en parkeerpassen, raden we alle leden van Strandvliet aan om zoveel mogelijk met de fiets of met het OV te komen. Is de auto voor jou de enigste optie, stuur dan een mailtje naar [email protected] In de kantine is ook altijd een parkeerpas aanwezig.

 

Nieuwscategorieën