Vier kampioensteams najaarscompetitie

16 oktober 2022


De KNLTB Najaarscompetitie is - op een enkele inhaalwedstrijd na - afgelopen. Van de 16 Strandvliet teams zijn er maar liefst 4 (een kwart!) kampioen geworden. We willen ze o.a. via dit artikel in het zonnetje zetten.

De twee jongste teams van Strandvliet gaven het goede voorbeeld tijdens de Najaarscompetitie. Angelino, Princes, Mitchel en Daley zijn nog maar net begonnen met hun tenniscarriére maar wisten nu al de eerste plaats te bemachtigen. Ze hebben daarmee hun plekje in de Groene competitie dubbel en dwars verdiend. Over Groen gesproken: Alysse, David, Jaelani en Mofe eindigden ook als eerste in hun poule. In een zinderende poule wisten ze De Meer uiteindelijk op 'doelsaldo' voor te blijven. 

Het meisjes tot en met 17 team is het derde jeugdteam dat kampioen kan worden. Op het moment van schrijven staan ze eerste en moeten ze nog één inhaalwedstrijd spelen. Winnen Aisha, Jayra, Genely, Romaine, Eunice en Blessing ook deze wedstrijd, dan mogen ze zichzelf kampioen noemen. Zijn er dan helemaal geen senioren teams die boven zichzelf uitstegen? Jawel! Het Gemengd 17+ team van Donata werd ongeslagen kampioen en bewezen daarmee dat ze meer dan toe zijn aan een stapje hoger dan de vierde klasse.


We willen graag een speciale shout-out geven aan het Gemengd tot en met 17 team. Zij speelden in de landelijke Hoofdklasse en moesten daarvoor het hele land doorkruisen. Ze eindigden op een zeer goede tweede plek.


We zijn supertrots op alle competitiespelers. Wil je volgend jaar op ons nieuwe park ook competitie spelen? Schrijf je dan vanaf 22 november in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen