Update KNLTB Club App

15 juni 2019


Vanaf dinsdag 11 juni is de KNLTB ClubApp alleen te gebruiken als jij de ClubApp geüpdatet hebt naar minimaal versie 1.8. We willen je daarom vragen om in de App Store of Google Play Store van jouw telefoon na te kijken of jij de meest recente versie al gedownload hebt. Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist!

Wat kan je allemaal met de KNLTB ClubApp?
De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissend Nederland. Het maakt het leven van leden gemakkelijker door vanaf hun telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Daarnaast heb je toegang tot al jouw (persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk. Voor Strandvliet is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden.

Wat is er nieuw in de nieuwe KNLTB ClubApp?
De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is dat spelers toegang hebben tot hun toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen hebben en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen). Ook kan je met de nieuwe versie makkelijk bardiensten invullen en je inschrijven voor clubactiviteiten.

Lees hier meer over de KNLTB ClubApp.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen