Terugblik: Voorjaarscompetitie

29 mei 2022


De 17 competitieteams van Strandvliet hebben in het weekend van 28 en 29 mei de voorjaarscompetitie in stijl afgesloten. Als we de balans opmaken zien we dat de Strandvliet teams heel goed gepresteerd hebben met veel hoge eindklasseringen. Maar uiteindelijk zijn er drie teams kampioen geworden:

  • Het zaterdag heren 2 team (aanvoerder Jeff Tjon) werd kampioen in de 4e klasse, mede dankzij de ongeslagen reeks van 8 partijen van Marco Provenza.

  • Het zaterdag gemengd 1 team (aanvoerder Ebony Nijhoff) werd kampioen dankzij een extreem spannende laatste speelronde tegen de directe concurrent. Ebony en Romana wisten de beslissende dames dubbel binnen te slepen en bleven daarmee allebei 9 partijen ongeslagen.

  • Het zondag gemengd 13t/m17 2 team van aanvoerder Jayra Babel is ook kampioen geworden. Zij bewezen klaar te te zijn voor een klasse hoger volgend jaar. 

Namens de technische commissie en het bestuur willen we alle kampioensteams van harte feliciteren met hun prestatie. 

Alle andere teams kunnen binnenkort al in de herkansing gaan. De inschrijvingen voor de najaarscompetitie worden namelijk op 1 juni geopend. Het is tot 10 juni mogelijk om je als team of als individu in te schrijven. Meer informatie over de najaarscompetitie vind je in dit artikel.

Nieuwscategorieën