Strandvliet Zomer Challenge

02 juni 2022


Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of wil je gewoon een paar maanden proberen of tennis bij jou past? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Strandvliet Zomer Challenge!

Wat is de Zomer Challenge?
Een compact en flexibel lidmaatschap voor 3 maanden van 1 juni 2022 tot en met 31 augustus 2022 op ons huidige park naast de Johan Cruijff Arena.

 3 maanden tennissen voor 55 euro !
 
Als deelnemer aan de Zomer Challenge kun je tijdens het lidmaatschap van drie maanden:
  • kennis maken met tennis;
  • onbeperkt vrij spelen op één van onze 6 gravelbanen (ook overdag);
  • één gratis proefles of 3 lessen voor €45; 
  • deelnemen aan gezelligheidsactiviteiten zoals onze racketavond;
  • je klaarstomen voor het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi (gratis deelname).
 
Proefles
Bij de Zomer Challenge zit ook de mogelijkheid om kennis te maken met tennislessen. De lessen worden verzorgd door onze tennisschool DriveItt. Je hebt de keuze tussen één gratis tennisles of een pakket van 3 lessen voor €45. Uiteraard is het mogelijk om na deze periode extra lessen te volgen. De proefles kan ingepland worden in de periode van 1 juni tot en met 17 juli. Daarna is DriveItt wegens vakantie gesloten en starten de lessen weer op maandag 29 augustus.
 
De Zomer Challenge - en dus jouw lidmaatschap - eindigt automatisch per 1 september. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Doe je ook mee? Aanmelden kan nu!
Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan hier aan! Vermeld onderaan het formulier bij de abonnementsvorm dat het gaat om de Zomer Challenge aanbieding. Wij nemen na de inschrijving contact met je op. Voor meer informatie, mail je naar [email protected]. We zien je graag binnenkort op ons tennispark!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen