Strandvliet helpt TVDZ

03 mei 2022


Strandvliet gaat de komende 2 maanden 'onderdak' bieden aan een deel van de leden van Tennisvereniging Diemen-Zuid (TVDZ). De banen van TVDZ worden tussen 9 mei en 9 juli gerenoveerd (zie nieuwsartikel) en zijn in deze periode niet bespeelbaar. Onze verenigingen onderhouden al jaren een warme band, mede dankzij de jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Het was voor ons dan ook geen probleem om TVDZ een tijdelijk onderdak te bieden. In dit artikel leggen we uit hoe alles is geregeld.

Tijdelijk lidmaatschap
Leden van TVDZ hebben vorige week deze brief ontvangen. In deze brief kregen zij de aanbieding om een tijdelijk lidmaatschap aan te vragen bij Strandvliet. Dit lidmaatschap gaat in op maandag 9 mei en stopt automatisch zodra de banen bij TVDZ bespeelbaar zijn, naar verwachting op 9 juli. Het tijdelijk lidmaatschap is een intern lidmaatschap bij Strandvliet en biedt dezelfde speelrechten als die van de leden van Strandvliet. Uiteraard moeten leden van TVDZ gewoon banen afhangen. Leden van TVDZ die gebruik maken van deze regeling hoeven geen bardiensten te draaien bij Strandvliet.

Wekelijkse evaluatie
We hebben de tijdelijke komst goed voorbereid. We zijn ervan overtuigd dat de komst van ca. 100 tijdelijke leden geen grote impact heeft op de baanbeschikbaarheid voor de huidige leden. We evalueren elke week met het bestuur van TVDZ om maatregelen te nemen als dit toch het geval blijkt te zijn. Uiteraard kunnen Strandvliet leden zelf ook input leveren door een mail te sturen naar [email protected] of door één van de bestuursleden aan te spreken.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen