Speelsterktes Bekend

19 november 2018


Helaas komt het einde van het tennisseizoen alweer in zicht. Heb jij het afgelopen jaar meegedaan aan competitie(s) en/of toernooien? Dan ben jij natuurlijk nieuwsgierig of de door jou behaalde resultaten bijgedragen hebben aan de verbetering van je speelsterkte.

Speelsterkte 2019
Jaarlijks wordt in november de balans opgemaakt en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld. Jouw speelsterkte voor 2019 is bekend! Je kan deze nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2019 zichtbaar in de KNLTB ClubApp. Volg onderstaande stappen om de speelsterkte te vinden:
  • Ga naar MijnKNLTB.nl
  • Typ je naam of bondsnummer in de zoekbalk en zoek
  • Klik op je naam
  • Vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating 
  • Wanneer je met je muis over je speelsterkte van 2018 beweegt verschijnt de nieuwe speelsterkte voor 2019 (zie onderstaande afbeelding)
  • Wanneer je een account aangemaakt hebt op MijnKNLTB.nl verschijnt er, wanneer je bent ingelogd een lichtblauwe melding die jouw speelsterkte voor 2019 weergeeft. 

De speelsterkte voor 2019 wordt bepaald op basis van je eindejaarsrating. Een gedetailleerd overzicht van de door jou behaalde resultaten in competities en/ of toernooien in seizoen 2017-2018 vind je terug in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. In de procedure speelsterktebepaling 2019 staat uitgelegd hoe de speelsterktes zijn bepaald en welke grenzen zijn gehanteerd. Vragen over jouw nieuwe speelsterkte? Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. Vanaf 1 januari 2019 kan je je nieuwe speelsterkte gebruiken.

Speelsterktewijzigingsverzoek
Het kan voorkomen dat je speelsterkte voor 2019 anders is dan je had verwacht. Ben je het oneens met de nieuwe speelsterkte en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kan je vanaf vandaag tot maandag 3 december via dit formulier een speelsterktewijzigingsverzoek indienen. De verzoeken worden in de hele maand december afgehandeld. Zodra jouw verzoek is behandeld, ontvang je een bericht. 

Heb je vragen over jouw speelsterkte of een andere tennis gerelateerde vraag, neem dan contact op met de technische commissie via [email protected] of bel met Duncan via 06-41719911.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 696 9918

Address

De Passage 1
1114 BH Amsterdam-Duivendrecht