Speelsterktes 2022 bekend

08 november 2021


Het einde van het tennisseizoen komt in zicht en dat betekent dat de speelsterktes voor het nieuwe jaar worden vastgesteld. Ben je benieuwd of jouw speelsterkte voor 2022 gewijzigd is? 

Je kunt jouw nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2020 zichtbaar in de Strandvliet ClubApp. Volg onderstaande stappen om je speelsterkte te vinden:
  • Ga naar MijnKNLTB.
  • Wanneer je bent ingelogd verschijnt er automatisch een lichtblauwe melding die jouw nieuwe speelsterkte per 1 januari 2022 weergeeft.
  • Wanneer je niet bent ingelogd typ je jouw naam of bondsnummer in de zoekbalk. Klik op je naam en vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating. Wanneer je met je muis over je speelsterkte van 2021 beweegt, verschijnt de nieuwe speelsterkte per 1 januari 2022.
De tennis speelsterkte voor 2022 wordt bepaald op basis van de door jou behaalde resultaten in het afgelopen seizoen. In de procedure speelsterktebepaling staat uitgelegd hoe de speelsterktes zijn bepaald en welke ratinggrenzen zijn gehanteerd. Vragen over jouw nieuwe speelsterkte? Kijk dan hier voor antwoorden op de meestgestelde vragen.

Speelsterktewijzigingsverzoek
Past jouw nieuwe speelsterkte niet bij je huidige spelniveau en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kan je een verzoek indienen om jouw speelsterkte te laten aanpassen. Een goede reden kan bijvoorbeeld zijn dat je een blessure hebt gehad, ziek bent geweest (corona) of verkeerd bent ingeschaald. Vanaf vandaag tot en met zondag 5 december 2021 kan je een speelsterktewijzigingsverzoek indienen via MijnKNLTB. Klik hier voor een handleiding. Alle verzoeken worden voor het einde van het jaar afgehandeld. Zodra jouw verzoek is behandeld, ontvang je een bericht.

Heb je vragen over jouw speelsterkte of een andere tennisvraag, neem dan contact op met de technische commissie via [email protected]

Nieuwscategorieën