Speelsterktes 2021 bekend

24 november 2020


Jaarlijks wordt in november de balans opgemaakt en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld. Je kunt jouw nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2020 zichtbaar in de Strandvliet ClubApp. Volg onderstaande stappen om je speelsterkte te vinden:
  • Ga naar MijnKNLTB.
  • Wanneer je bent ingelogd verschijnt er automatisch een lichtblauwe melding die jouw nieuwe speelsterkte per 1 januari 2021 weergeeft.
  • Wanneer je niet bent ingelogd typ je jouw naam of bondsnummer in de zoekbalk. Klik op je naam en vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating. Wanneer je met je muis over je speelsterkte van 2020 beweegt, verschijnt de nieuwe speelsterkte per 1 januari 2021.
De speelsterkte voor 2021 wordt bepaald op basis van je eindejaarsrating. Een gedetailleerd overzicht van de door jou behaalde resultaten in competities en/of toernooien in seizoen 2019-2020 vind je terug in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. In de procedure speelsterktebepaling 2021 staat uitgelegd hoe de speelsterktes zijn bepaald en welke grenzen zijn gehanteerd. Vragen over jouw nieuwe speelsterkte? Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Speelsterktewijzigingsverzoek
Ben je het oneens met jouw speelsterkte en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kan je een verzoek indienen om jouw speelsterkte te laten aanpassen. Een goede reden kan bijvoorbeeld zijn dat je een blessure of ziekte (corona) hebt gehad of verkeerd bent ingeschaald door jouw vereniging. Via dit formulier kan je vanaf vandaag tot en met dinsdag 1 december 2020 een speelsterktewijzigingsverzoek indienen. De verzoeken worden in november en december afgehandeld. Zodra jouw verzoek is behandeld, ontvang je een bericht.

Heb je vragen over jouw speelsterkte of een andere tennisvraag, neem dan contact op met de technische commissie via [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen