Sloopdatum tennishal

12 november 2021


In 2022 gaat sportpark Strandvliet dicht. Daarom verhuist onze tennisvereniging in juni 2022 naar een nieuwe plek bij Gaasperplas. De werkzaamheden rond het oude en nieuwe park zijn inmiddels gestart. We zullen jullie daarom de komende maanden steeds meer meenemen in de plannen. Op dit moment willen we alvast twee ontwikkelingen delen:

1. Sloop tennishal

We hebben er jarenlang onze winters doorgebracht, maar nu is dan het echt zo ver: de tennishal wordt tussen 29 november en 13 december gedemonteerd. De aannemer sluit vanaf dinsdag 23 november de elektriciteit al af om de werkzaamheden mogelijk te maken. Dit betekent dat maandag 22 november 2021 de laatste dag is waarop de hal bespeelbaar is. Leden van Strandvliet kunnen voorlopig nog wel gewoon gebruik maken van de gravelbanen bij Strandvliet.

2. Werkzaamheden rondom sportpark Strandvliet
De gemeente Amsterdam gaat de Passage, de weg naar Strandvliet,  in het voorjaar van 2022 afsluiten in verband met de eerste werkzaamheden bij sportpark Strandvliet. Om het gebied bereikbaar te houden wordt er een omleidingsroute aangelegd via de MediArena (het kantoor van Endemol). 

Waarom moeten we ook alweer verhuizen?
Op de huidige plek van sportpark Strandvliet ArenA komt een multifunctionele parkeergarage, met op het dak het grootste Rooftop Sports Park van Nederland met 40.000 m2 ruimte voor sport en spel. Bekijk deze video om alvast een eerste indruk te krijgen van hoe het park er over een paar jaar uitziet. Onze tennisvereniging gaat natuurlijk pas weg van de huidige locatie als er op de nieuwe locatie tenminste zes banen klaar zijn. We verwachten dat dit op 1 juni 2022 is. We zullen het nieuwe seizoen dus 'gewoon' op onze huidige locatie beginnen. Meer informatie over de verhuizing vind je op onze verhuispagina's.


De container is verplaatst naar de achterkant van baan 1 om ruimte te maken voor de werkzaamheden aan de hal.


De aannemer onderzoekt welke kabels en leidingen van en naar de tennishal lopen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen