Ophalen ledenpas

26 februari 2019


Een nieuw seizoen, een nieuwe ledenpas! Deze ledenpas heb je nodig tijdens de voorjaarscompetitie, tijdens toernooien en om banen af te hangen. Zorg er daarom voor dat je je pasje zo snel mogelijk ophaalt.

Hoe kom ik aan mijn ledenpas?
Zodra aan de contributieplicht is voldaan en je bardiensten zijn ingevuld, zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk je pas krijgt. De uitgifte van de tennispasjes verloopt via drie sporen:
  1. Pasjes voor competitiespelers worden meegegeven aan de aanvoerders van de competitieteams bij de aanvoerdersbijeenkomst. Dit is onder de voorwaarde dat de spelers hebben voldaan aan hun verplichtingen (bardiensten, contributie, competitiebijdrage). De aanvoerdersbijeenkomst is op 30 maart om 12.00 uur.
  2. Pasjes voor jeugdspelers in de World Tour / Groene competitie / STJAZ worden door de Jeugdcommissie meegegeven aan de teamleiders tijdens de ouderbijeenkomst op zaterdag 9 maart.
  3. Alle overige leden​​​​ ontvangen hun pasje op de reguliere manier. Als je voor 29 maart aan de contributieplicht hebt voldaan en jouw bardiensten zijn ingevuld, dan ligt jouw pasje vanaf 30 maart op de club. Doe je het later, dan moet je contact opnemen met Janneke van der Valk.
Neem voor vragen over je ledenpas contact op met Janneke van der Valk via [email protected]

Nieuwscategorieën