Onderzoek vrijwilligers potentieel

07 februari 2021


Onderzoek Vrijwilligers Potentieel Strandvliet

In de komende weken gaat Strandvliet in samenwerking met sportadviesbureau JongGras Advies, een onderzoek doen naar het potentieel aan vrijwilligers binnen de club. 

Zo hopen we een beter beeld te krijgen van de behoefte en mogelijkheden van onze leden. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een student die stage loopt bij JongGras Advies. Hieronder stelt Tobias zich kort voor: 

"Mijn naam is Tobias Faber, 21 jaar en 2e jaars student SM&O sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik het CIOS sport en bewegen afgerond in Haarlem. Sinds 2 februari loop ik stage bij JongGras Advies, een sportadviesbureau dat opgezet is en gerund wordt door studenten. Dit is een project waarin wordt samengewerkt tussen Academie van de Stad en de afdeling Sportstimulering van de gemeente Amsterdam. De komende 10 weken zal ik een advies en onderzoek starten dat LTC Strandvliet kan helpen een nog gezondere club te worden! 

Hiervoor heb ik wel jullie hulp nodig. Ik wil jullie vragen om in de loop van mijn stage een enquête in te vullen. Door het invullen van deze enquête help je de club enorm! 

De enquête zul je over een paar weken zien verschijnen, maar alvast bedankt voor jouw medewerking. 

Sportieve groet,Tobias Faber"

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen