Nieuws over verhuizing

08 november 2020


Strandvliet gaat aan het eind van volgend seizoen verhuizen naar een nieuwe locatie. De komende maanden gaan jullie hier nog veel meer over horen. Via de nieuwsbrief, in de kantine, tijdens de ALV, maar ook via de website. Op deze pagina linken we je door naar alle informatie.

We hebben een pagina ingericht - speciaal voor leden - waarin we jullie op de hoogte brengen van het laatste nieuws. Hierin delen we verslagen van belangrijke overleggen of beslissingen die relevant zijn voor de verhuizing.

Het bestuur van Strandvliet is met heel veel partijen in gesprek om de verhuizing tot een succes te maken voor zowel haar huidige leden als voor toekomstige leden. Op deze pagina delen we de overleggen die we voeren en laten we zien wat onze belangrijkste gesprekspartners zijn.

We hebben ook een pagina ingericht waarin we de meestgestelde vragen beantwoorden. Waarom moeten we verhuizen, wat komt er op de huidige locatie, waar gaan we naar toe en hoe worden leden betrokken? Mis je een vraag, stuur dan een email naar [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen