Nieuwe toegangsweg Strandvliet

23 oktober 2022


Begin november start aannemer JDB met het plaatsen van een damwand op de plek waar nu de parkeerplaats van FC Amsterdam is. Daarom zullen met ingang van woensdag 2 november De Passage en de parkeerplaats bij FC Amsterdam afgesloten zijn en wordt de tijdelijke weg in gebruik genomen. Wat betekent dit voor de leden van Strandvliet?

Parkeren
Met ingang van woensdag 2 november kan er niet meer bij FC Amsterdam geparkeerd worden maar alleen op parkeerterrein P+. Parkeren in de berm langs de Passage is ook niet meer mogelijk. Bezoekers zonder pasje kunnen daarom het beste parkeren in parkeergarage P Dome op De Passage 90. Langs de tijdelijke weg is een looppad aangelegd waarover leden naar de tennisbanen kunnen lopen.

Kiss & ride
Er is een kiss & ride beschikbaar direct na het zebrapad op de tijdelijke weg, aan de linkerkant op het terrein van FC Amsterdam (zie bijlage). De kiss & ride is voor leden van FC Amsterdam en LTC Strandvliet. Hier kunnen spelers snel worden afgezet, er kan niet geparkeerd worden. We begrijpen dat de nieuwe situatie even wennen zal zijn voor iedereen, daarom is er het eerste weekend een verkeersregelaar aanwezig om een en ander goed te laten verlopen.

Werkzaamheden november
Van 8 t/m 18 november zal op werkdagen tussen 7-16u achter het gebouw van FC Amsterdam een damwand worden ingeheid. Dit zal tot geluidsoverlast leiden voor de omgeving, we verwachten niet dat er last zal zijn van trillingen. Vervolgens zal in de week van 21 november begonnen worden met het uitbreken van De Passage, dit duurt tot het einde van het jaar.

App De Nieuwe Kern
In de Apple appstore en de Google Playstore is de app De Nieuwe Kern nu beschikbaar. In de app staan 3 projecten: Bouwrijp maken van de Smart Mobility Hub, Tijdelijk sportpark en LTC Strandvliet / TPC Gaasperpark. Per project staat er het laatste nieuws, verkeersmaatregelen, de planning en kan via Contact makkelijk een melding worden gemaakt of vraag worden gesteld, eventueel met een foto. Op de hoogte blijven? Door een project te volgen krijgt de gebruiker een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen