Nieuwe ledenpas

27 januari 2019


Vanaf 2019 introduceert de KNLTB de meerjaren ledenpas. Deze nieuwe ledenpas gaat langer dan één jaar mee en heeft daarom ook geen jaartal meer. De overstap naar de meerjaren ledenpas heeft echter nog wat meer wijzigingen tot gevolg.

Speelsterkte
Een opvallende aanpassing ten opzichte van eerdere ledenpassen is het ontbreken van de speelsterkte. In 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als legitimatie bij deelname aan competities en toernooien.

Afhangen
Strandvliet leden kunnen met de meerjaren ledenpas verder probleemloos afhangen op het digitale afhangbord in de kantine. Het systeem is naadloos geïntegreerd met het ledenadministratiepakket. Zo kunnen alle actieve leden afhangen en hebben de afgemelde of geblokkeerde leden geen toegang tot het afhangbord.

De nieuwe passen worden voorafgaand aan het nieuwe seizoen uitgedeeld aan alle Strandvliet leden. Voorwaarde is dat de contributie is betaald en de bardiensten zijn ingevuld. Meer informatie hierover volgt na de ALV van 9 februari.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 696 9918

Address

De Passage 1
1114 BH Amsterdam-Duivendrecht