Kantine vanaf 1 juli weer open

30 juni 2020


Het is zover! We mogen het terras en de kantine open stellen. Dit betekent dat we de bardiensten mogen gaan plannen en met ingang van 1 juli van start gaan! We hebben de bardiensten in de KNLTB Clubapp (dienstenplanner) gezet, zodat je je kan aanmelden. Als zomerchallenge lid ben je vrijgesteld van deze vrijwilligerstaak maar mocht je het leuk vinden? Je bent van harte welkom. Gezellig!

Bardiensten
Hier op onze website vind je de beschrijving hoe een bardienst ingevuld kan worden. Het aantal bardiensten per lid is al volgt:  

  • Reguliere leden – 2 bardiensten
  • Parttime leden – 1 bardienst  

De bardiensten zijn voor de doordeeekse dagen en alle dagen tijdens ons open toernooi van 25 juli t/m 2 augustus. Vooralsnog zijn andere weekenden tot nader order geannuleerd. Indien de kantine gesloten is en je wilt iets drinken of een kleine snack, verwachten wij dat je hier zelf voor zorgt en dit ook meteen afrekent in de kantine.

1,5 meter
Voor de kantine en het terras blijft de 1,5 meter regel van kracht. Dit betekent minder mensen tegelijkertijd in de kantine en op het terras. We willen jullie allen vragen zoveel mogelijk buiten te zitten en verantwoordelijkheid te nemen voor het naleven van deze regel. De kleedkamers zijn ook weer geopend, echter kan en mag douchen op de club nog niet. Het aanbod van de kantine wordt aangepast naar alleen voorverpakte etenswaren (geen tosti’s, etc.).

Vragen
Voor vragen over de planning en de bardiensten, kun je terecht bij Huub Teunen ([email protected]).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen