Inschrijving winterlessen 2022/2023

24 oktober 2022


Je kan je vanaf nu weer aanmelden voor de winter tennislessen van LTC Strandvliet. De winterlessen lopen van 3 oktober 2022 tot en met 2 april 2022 en zijn gebaseerd op 60 minuten les voor de volwassen en 45 minuten les voor de jeugd. Uiteraard is het ook mogelijk om tussendoor in te stromen. Inschrijven voor de winterlessen is mogelijk vanaf vrijdag 3 september.

De winterlessen worden verzorgd door onze hoofdtrainer Ardie (via tennisschool DriveItt). De lessen vinden deze winterperiode plaats op diverse locaties in verband met de aanstaande verhuizing van de vereniging. De eerste paar maanden zijn de meeste lessen op het huidige park van Strandvliet. Na de oplevering van de nieuwe tennisbanen zullen de lessen verplaatsen naar de nieuwe locatie bij Gaasperplas.

Wat kun je van ons verwachten
  -Duur: 16 trainingsweken
  -Periode: 3 oktober 2022 t/m 2 april 2023
  -Online inschrijven via inschrijfformulier (Jeugdlessen en volwassenlessen)

Indeling lestijden groepen*

  • Jeugd:
    maandag t/m vrijdag van 15.00-19.00 uur
  • Volwassenen:
    maandag t/m vrijdag van 18.00 t/m 22:00 uur
    zondag van 18:00 t/m 22:00 uur

*Deze tijden geven een globaal inzicht in onze planning van tennis(kids) lessen. Dit kan in de praktijk iets anders zijn door voorkeuren groepssamenstellingen.

Planning vakantie & trainingen
DriveItt houdt rekening met de schoolvakanties van de regio Noord-Nederland voor de planning van onze lesweken:
  -Herfstvakantie (15 t/m 23 oktober 2022) WEL training
  -Kerstvakantie (24 dec 2022 t/m 8 jan 2023) GEEN training

Inschrijven?
Klik op onderstaande link om je in te schrijven voor:

Let op; er zijn aparte links voor jeugd en volwassenen. Per persoon 1 formulier. Indien je een voorkeur hebt voor lessen met een bepaalde persoon of groep, probeer je dan op dezelfde dag in te schrijven zodat we daar bij de indeling rekening mee kunnen houden.

Algemene voorwaarden
Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze worden op verzoek per email toegestuurd. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag; stuur een mail naar [email protected].

Met sportieve groet, Rienco & Nancy
Tennisschool Drive-itt

Nieuwscategorieën