Inschrijving winterlessen

03 september 2021


De winterlessen bij Strandvliet worden dit jaar (waarschijnlijk) gegeven op de gravelbanen in plaats van in de tennishal. De winterlessen lopen van oktober 2021 tot en met maart 2022 en zijn gebaseerd op 60 minuten les voor de volwassen en 45 minuten les voor de jeugd. De winterlessen starten in de eerste week van oktober. Inschrijven voor de winterlessen is mogelijk vanaf vrijdag 3 september. Het programma voor de winterperiode is als volgt:De winterlessen worden wederom verzorgd door tennisschool DriveItt. Zij hebben natuurlijk het voornemen om alle 16 weken trainingen te geven maar met de weersomstandigheden weet je het uiteraard niet zeker. Om te zorgen dat je krijgt waarvoor je betaald, hebben wij ervoor gekozen om de winterlessen ditmaal in 3 blokken te factureren. Na de eerste periode van 6 lessen krijg je de factuur voor de 5 volgende lessen en vervolgens weer een factuur voor de laatste periode. Jouw aanmelding betreft dus wel de gehele wintercursus maar we factureren alleen de lessen die doorgaan.

Wat kun je van ons verwachten
  -Duur: 16 trainingsweken
  -Periode: 4 oktober 2021 t/m 6 maart 2022
  -Online inschrijven via inschrijfformulier (Jeugdlessen en volwassenlessen)

Indeling lestijden groepen*
Rood tussen 15.00 – 16.30
Oranje tussen 15.45 – 17.15
Groen/Geel tussen 16.30 – 18.45
Volwassenen 09.00 – 15.00
Volwassenen 18.45 – 21.45
*Deze tijden geven een globaal inzicht in onze planning van tennis(kids) lessen. Dit kan in de praktijk iets anders zijn door voorkeuren groepssamenstellingen.

Planning vakantie & trainingen
DriveItt houdt rekening met de schoolvakanties van de regio Noord-Nederland voor de planning van onze lesweken:
  -Herfstvakantie (16 t/m 24 oktober 2021) WEL training
  -Kerstvakantie (25 dec 2021 t/m 9 jan 2022) GEEN training

Inschrijven?
Klik op onderstaande link om je in te schrijven voor:
  -Jeugdlessen
  -Volwassenlessen
Let op; er zijn aparte links voor jeugd en volwassenen. Per persoon 1 formulier. Indien je een voorkeur hebt voor lessen met een bepaalde persoon of groep, probeer je dan op dezelfde dag in te schrijven zodat we daar bij de indeling rekening mee kunnen houden.

Algemene voorwaarden
Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze worden op verzoek per email toegestuurd. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag; stuur een mail naar [email protected].

Met sportieve groet, Rienco & Nancy
Tennisschool Drive-itt

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen