Impressie van een avondje “Decathlon Strandvliet Open 2020”

01 augustus 2020


Impressie van een avondje “Decathlon Strandvliet Open 2020”

Ingezonden door een welbekend Strandvliet lid

Op vrijdagavond 31 juli ging ik rond 21.30 uur eens kijken bij ons eigen open toernooi. Die middag had ik om ca. 14.00 uur een mail gekregen, maar deze pas om ca. 20.00 uur geopend. Ik had daarom helaas een stuk gezelligheid gemist rond het (gehaalde) eten.  

Bij de ingang werd ik verwelkomd door een gezellig spandoek, met de tekst “Aloha”. Zeker gezien de temperatuur van deze avond kwam ik gelijk in de stemming. Ik constateerde dat ik nog nooit zoveel fietsen in de stalling voor het park gezien had. Een goed teken. Er waren dus veel “jongeren” die van plan waren een gezellige avond te maken en terug naar huis te fietsen.  

De organisatoren van het toernooi, met toch een beetje Ebony als kartrekster, hadden het park leuk verder versierd met vlaggetjes en kartonnen sandalen. Ook stonden er in de kantine twee plastic palmbomen om het “Aloha gevoel” te versterken. Het was voor mij heel leuk te zien, dat er deze week zoveel vrijwilligers een extra handje hielpen. Zo is de bar `s avond steeds bezet geweest door lieve, hardwerkende dames en natuurlijk zijn daar Emmy en Huub steeds op de achter- of voorgrond aanwezig om de zaken te regelen. Zo zorgt Huub ervoor, dat met deze droogte de banen overdag goed natgehouden worden, zodat er `s avonds “niet” of nauwelijks gesproeid hoeft te worden.  

Vincent zag ik regelmatig achter de computer van de wedstrijdtafel en ook Ruben deed zijn best om het extra gezellig te maken, met het mixen van cocktails. En dat met een zwaar ingezwachtelde voet, daar hij afgelopen dinsdagavond geblesseerd was geraakt.  

De altijd uiterlijk relaxte Bryan hield als penningmeester van de club, de financiën in de gaten. Er is echt sprake van een relatief jong geolied team, dat de zaak goed geregeld heeft. Ik neem aan dat onze voorzitter Duncan, weer een groot aandeel heeft gehad in de wedstrijdschema`s. Daarbij stond hij samen met Ebony op baan baan 1 geweldig te spelen, zodat “mister Ajax” van onze vereniging en zijn partner na de eerste spannende set, geen kans hadden.  

Daar de kantine door de Corona perikelen niet echt als kantine gebruikt kan worden, heeft het bestuur een giga partytent gekocht. Een aanwinst voor de club. Hadden we misschien al veel eerder moeten doen. De 1,5 meter kan hier gehaald worden en er waren dan ook verschillende groepjes, die, onder de gekleurde lampjes, de gespeelde wedstrijden nog eens evalueerden, onder het genot van een drankje.  

Zondag zijn de finales en als er niets tussenkomt, ga ik zeker kijken!    

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen