Corona maatregelen voor tennis

28 maart 2021


Update: 24 maart

Onderstaand de geldende maatregelen voor de komende periode. Lees voor meer informatie ook het artikel van de KNLTB. Nieuwe / gewijzigde maatregelen zullen we bijhouden in dit artikel. 

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen en padellen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
  • Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.
  • Tennis en padel in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • De avondklok geldt vanaf 31 maart van 22.00 tot 4.30 uur. Zorg dat je om 22 uur thuis bent.

Update: 23 februari
Op dinsdag 23 februari heeft het kabinet besluiten genomen over de maatregelen om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Wat betekenen deze maatregelen voor tennissen bij Strandvliet?

Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Zij mogen dus weer dubbelen. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan voor leden tot en met 26 jaar.

Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met 2 personen. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan. Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer.

Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld. Publiek is niet toegestaan. De kantine, kleedkamer en douches van Strandvliet blijven voorlopig dicht. De avondklok geldt van 21.00 tot 4.30 uur.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen