Bardiensten invullen

28 februari 2019


Door leden jaarlijks voor 2 of 3 kantinediensten in te roosteren, komt er een betere verdeling van vrijwilligerswerk en helpen we de kantinecommissie bij de uitvoering van haar bardiensten. Senior leden vanaf 18 jaar verzorgen 3 diensten. Parttime leden doen er  2. Na het invullen van je bardiensten en het betalen van je contributie, kan je je KNLTB ledenpas ophalen bij het clubhuis.


Hoe vul ik mijn bardiensten in?
Vanaf maandag 4 maart kunnen bardiensten online ingepland worden via de de nieuwe bardienstplanner van KNLTB. Volg hierbij de volgende stappen:
  • Ga naar http://mijn.knltb.club.
  • Typ in de zoekbalk → Strandvliet en klik op ‘zoeken’.
  • Log in met je KNLTB bondsnummer + wachtwoord. Indien je nog niet beschikt over een wachtwoord of je bent deze vergeten klik dan op “ wachtwoord vergeten”. Je ontvangt op het e-mailadres dat bij de KNLTB bekend is een nieuw wachtwoord. Na het invoeren klik je op inloggen.
  • Na het inloggen verschijnt de bardienst planning. Dit is in de vorm van een agenda weergave. Rechtsboven worden de diensten getoond die op jouw naam staan. Daaronder staan de diensten die nog beschikbaar zijn in de betreffende maand. Klik op de groene balk om een datum/tijdstip te selecteren.
  • Om deze dienst daadwerkelijk in te plannen kan je in het volgende scherm op Inplannen klikken.Als je problemen ervaart met het invullen van je bardiensten kan je contact opnemen met Duncan Waardenburg via [email protected] of 06-41719911.

Afkopen bardiensten
De verplichte bardiensten kunnen worden afgekocht voor 35 euro per dienst. Het bedrag dient te worden overgemaakt naar ING-rekening NL72INGB0003739723 ten name van LTC Strandvliet onder vermelding van "afkoop bardienst".

Nieuwscategorieën