ArenaFysio - Sport Fysio Spreekuur

22 juli 2020


ArenaFysio - Sport Fysio Spreekuur tijdens Decathlon Strandvliet Open! 

Van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus organiseert L.T.C. Strandvliet weer haar jaarlijkse Decathlon Strandvliet Open! Als specialisten op gebied van sportblessures en revalidatie, kunnen wij, ArenaFysio, uitstekend sportverenigingen ondersteunen in Amsterdam Zuidoost. Daarom verzorgt ArenaFysio ook bij dit toernooi een Sport Fysio Spreekuur. Op vrijdagavond 31 juli van 18:00 tot 20:00 en zaterdagmiddag 1 augustus van 15:00 tot 19:00 is onze fysio Jelmer de Vries (06-53966252) op het park te vinden.  

Sport Fysio Spreekuur
Dit is een spreekuur, waarbij iedereen welkom is (ook van buiten de club), waarbij je geholpen wordt door een van onze specialisten. Er zal een intake gedaan worden, waarin een diagnose wordt gesteld. Je zult direct weten waar je aan toe bent, hoelang de blessure gaat duren, wat je moet doen om je blessure beter te maken en hoe de fysiotherapeut jou daarbij zal gaan helpen. Ook is het mogelijk om voor de wedstrijd nog langs te komen, om bijvoorbeeld je enkel in te laten tapen, zodat jij optimaal kan presteren tijdens het toernooi.  

Fysio Behandeling
Na de intake zullen we starten met behandelen. De behandeling bestaat uit losmaken van spieren en gewrichten en oefeningen om de mobiliteit en stabiliteit te verbeteren. Je krijgt direct een oefenschema mee naar huis, zodat je zelfstandig aan de slag kan om sneller, beter en sterker te worden.  

Tot snel op de tennisbaan!  

Team ArenaFysio  

ArenaFysio
Hogehilweg 20
1101 CD Amsterdam Zuidoost
M: +31(0)6-457 603 48
E: [email protected]
W: https://arena-fysio.nl 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen