Afsluiting Najaarscompetitie & De Kampioenen

08 november 2021


Tot onze grote vreugde kon dit jaar de najaarscompetitie volledig uitgespeeld worden. Omdat de voorjaarscompetitie wegens Covid-2019 afgelast werd, werd er ook dit najaar niet gespeeld voor degradatie of promotie. Dit tot het grote geluk van enkele competitie teams. De stemming was goed, maar het succes op de baan liet bij sommige teams nog te wensen over. Het laatste competitie weekend werd in alle gezelligheid afgesloten met een heerlijke rijsttafel verzorgd door Emmy en Ebony. 

Gelukkig had onze jeugd dit najaar meer succes, waar er maar liefst 3!!! kampioensteams zijn.

Het Oranje team speelde in het najaar voor het eerst in de categorie Oranje 2. Ze wonnen hun wedstrijden vrij makkelijk en eindigden daardoor op de eerste plek!

Jaelani, Alyssa, David, Aantarik, Daley, Mofe en Ofure Op de achtergrond Franny en Billy  

Het groene team speelde in het voorjaar en maakten het nog superspannend door vooral in de tweede helft van de competitie heel goed te spelen. Daardoor pakten zij ook de dik verdiende eerste plek!

Stephanie, Hendrika, Hugo, Bryan en Phyllis (Marie Ange ontbreekt op deze foto)  

Het 1e Junioren 11-14 team werd (stiekem wel verwacht) ook eerste in hun poule door hun goede en constante spel.  Cerezo, Giovanni, Ocke, Riyesh en invaller Kawi pakten de titel door alle wedstrijden te winnen, well done guys! Check het filmpje!  

We wilden alle kampioensteams dit jaar nog in het zonnetje zetten met een formele huldiging. Door Corona verschuiven we dat naar een ander moment in het eerste kwartaal van 2022, wordt dus vervolgd!   We zijn supertrots op alle competitiespelers; ze spelen graag wedstrijden en doen altijd hun best. Vind jij competitie spelen leuk? Wil jij er (weer) bij zijn volgend jaar? Schrijf je dan nu in, je hebt de tijd t/m 2 januari 2022. Wie weet wordt jouw team wel kampioen! 

Nieuwscategorieën