Activiteiten in 2020

19 december 2019


Volgend jaar wordt een mooi jaar bij Strandvliet. Naast de activiteiten die je van ons gewend bent, organiseren we in 2020 ook een aantal nieuwe toernooien en zijn er 4 wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal bij ons in de achtertuin. De hele (concept) activiteitenkalender vind je hier.
 
Open Toernooien
De drie open toernooien van Strandvliet zijn al een tijd vaste prik in de agenda. Ook in 2020 keren het Open Toernooi, het Open Veteranentoernooi en het Open Jeugdtoernooi terug. Niks nieuws onder de zon, maar we gaan er wel een schepje bovenop doen dit jaar. Meer informatie over het inschrijven vind je via deze links:
 
Dagtoernooien
Niet iedereen wil meedoen aan een Open Toernooi of kan een hele week vrij houden. Speciaal voor die mensen organiseren we in 2020 - voor het eerst - twee dagtoernooien. Een dagtoernooi is voor spelers makkelijk planbaar, want de naam zegt het al: het toernooi vindt plaats op één dag of zelfs een dagdeel. Het eerste dagtoernooi is tijdens het openingsweekend op 28 maart. 
 
Clubkampioenschappen
Terug van weggeweest! In 2020 organiseren we voor het eerst in 5 jaar weer clubkampioenschappen.  Dit doen we midden tijdens het Europees Kampioenschap voetbal, dus 3x raden wat het thema is.
 
Voorjaarscompetite en Najaarscompetitie
De KNLTB competities zijn al jaren onverminderd populair. Ook dit jaar verwachten we volle bak op de zaterdag en zondag. Het VCL team organiseert aan het einde van elke competitie een competitiefeest met BBQ.
 
Vragen
Dit is slechts een tipje van de sluier. Uiteraard komen er ook uitwisselingstoernooien met TVDZ, team Jeugdzaken organiseert activiteiten voor junior leden en Sandor verzorgt weer tennislessen. Tijdens de ALV op 11 januari lichten we de kalender verder toe. Met vragen kan je ook altijd terecht bij de Technische Commissie ([email protected]) of bij het bestuur ([email protected]).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen