Contributie

Soorten lidmaatschap

Strandvliet biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan. Aan jou om degene te kiezen die het beste bij je wensen past.

  Leeftijd Contributie Bardienst
Jeugd 6 t/m 11 jaar € 60,- nee
Jeugd 12 t/m 17 jaar € 100,- nee
Senior Studenten € 115,- 3 x 6 uur
Senior Regulier € 185,- 3 x 6 uur
Senior Parttime (09.00-17.00) € 140,- 2 x 6 uur
Donateur Slapend lid € 40,- nee
Bedrijven Bedrijfslidmaatschap € 210,- nee


Aanmelden

Wil je lid worden? Dat kan! Strandvliet verwelkomt ook in 2020 alle nieuwe leden met open armen. Vul ons inschrijfformulier in en volg de instructies. We hopen je snel op de baan te zien!

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap dient per mail ([email protected]) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie binnen een maand na het einde van het seizoen, dat wil zeggen vóór 1 december 2019. Na 1 december wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd.

Financiële hulp

​Het Jeugdsportfonds wil kinderen door middel van sport een kans bieden zich positief te ontwikkelen. Daarom biedt het Jeugdsportfonds kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders een kans om te gaan sporten in verenigingsverband. Want alle kinderen moeten kunnen sporten! Kijk voor meer informatie op de website van Jeugdsportfonds.

ClubCollect

De contributie-inning van Strandvliet is uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. De betaalverzoeken worden verstuurd via email, SMS of brief. Via uw persoonlijke betaalpagina kunt u uw factuur inzien en kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen.

Parkeren

Het parkeerterrein bij Strandvliet is alleen toegankelijk voor mensen met een speciale pas. In het seizoen 2021 is het helaas niet meer mogelijk om een pas te kopen, maar gelukkig is er altijd 1 aanwezig in de kantine. Deze kun je ophalen en na elk gebruik (dus bij binnenkomst en na verlaten van het parkeerterrein) terugbrengen. Dit geldt ook voor eenmalige bezoekjes. Tijdens grote evenementen in de Arena, Ziggo Dome of HMH is de weg naar het parkeerterrein alleen nog open voor mensen met een pas. Controleer voor je bezoek aan Strandvliet dus altijd de evenementenkalender.