Lidmaatschap

Contributie
Strandvliet biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan. Aan jou om degene te kiezen die het beste bij je wensen past. Een normaal lidmaatschap kost €185. Een parttime lidmaatschap kost €140, maar dan heb je alleen speelrecht op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Een studentenlidmaatschap kost €115 en kan worden aangevraagd op vertoon van een bewijs van inschrijving. Een jeugdlidmaatschap kost €100 (als je per 1 januari 2018 nog geen 17 jaar bent) of €60 (als je per 1 januari 2018 nog geen 12 jaar bent). We hebben ook bedrijfslidmaatschappen voor €210.

Aanmelden
Wil je lid worden? Dat kan! Strandvliet verwelkomt ook in 2018 alle nieuwe leden met open armen. Vul ons inschrijfformulier in en volg de instructies. Op het formulier vind je ook alle tarieven en soorten lidmaatschappen die we aanbieden. Naast dit ingevulde formulier hebben wij ook een pasfoto nodig. Deze is voor op je ledenpas en dient te worden opgestuurd naar de ledenadministrateur. Als aan alle voorwaarden is voldaan (betalen van contributie en invullen van je bardiensten) kan je je pas komen ophalen in de kantine. We hopen je snel op de baan te zien!

Opzeggen
Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per post of mail) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie binnen een maand na het einde van het seizoen, dat wil zeggen vóór 1 november. Na 1 november wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd.

Financiële hulp
​Het Jeugdsportfonds wil kinderen door middel van sport een kans bieden zich positief te ontwikkelen. Daarom biedt het Jeugdsportfonds kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders een kans om te gaan sporten in verenigingsverband. Want alle kinderen moeten kunnen sporten! Kijk voor meer informatie op de website van jeugdsportfonds.

KNLTB.Collect
De contributie-inning van Strandvliet is uitbesteed aan KNLTB.Collect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. De betaalverzoeken worden verstuurd via email, SMS of brief. Via uw persoonlijke betaalpagina kunt u uw factuur inzien en kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. Meer informatie over de samenwerkingsverband tussen Strandvliet en KNLTB.Collect vind je HIER terug.

Parkeren
Het parkeerterrein bij Strandvliet is alleen toegankelijk voor mensen met een speciale pas. Leden kunnen deze pas bestellen bij Huub Teunen via [email protected] Voor eenmalige bezoekjes is er een pas af te halen in de kantine. Tijdens grote evenementen in de Arena, Ziggo Dome of HMH is de weg naar het parkeerterrein alleen nog open voor mensen met een pas. Controleer voor je bezoek aan Strandvliet dus altijd de evenementenkalender.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 696 9918

Address

De Passage 1
1114 BH Amsterdam-Duivendrecht