Zomertraining Jeugd

Lessen bij L.T.C. Strandvliet zomer 2021

Het maakt niet uit of je net begint of al jaren speelt: Drive-ITT past de lessen aan op jouw wensen. Elke training begint met een vorm van warming-up en ritme opdoen. Daarna zal de trainer aan die elementen aandacht besteden waarvoor aan het begin van de les trainingsdoelen zijn afgesproken en waar jij het meest behoefte aan hebt. Door diverse oefeningen en speelse vormen te gebruiken zul je uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen en veranderingen door te voeren. Speerpunten van Drive-ITT:

  • Duidelijke leerdoelen; je weet waar je aan werkt
  • Veel balcontact zodat ervaren wordt wat wél en wat niet zo goed werkt
  • Ook het spelen van het spelletje krijgt voldoende aandacht;
    • Training van patronen en spelvormen
    • Dynamiek en plezier. De trainer zal daarom individueel coachen en het laatste deel van de les/training besteden aan het toepassen van het geleerde in het (echte) spel.

Voor zomerlessen dien je lid te zijn van Strandvliet.

Inschrijven & Kosten Zomerlessen 2021

Schrijf je nu in voor de zomerlessen van 2021 middels dit inschrijfformulier.

De zomerlessen gaan van start op maandag 5 april en duren tot en met 30 september. Het seizoen bestaat uit 16 lessen van 50 minuten mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00. Lessen voor jeugd wordt aangeboden in een groep van 8 voor € 140,00 p.p.

In de schoolvakanties zijn er géén reguliere lessen/trainingen. Op Hemelvaartsdag, Paas- en Pinkstermaandag wordt er wél gelest!

Proefles

Ben je nog geen lid en wil je een keer een gratis proefles om te kijken of tennis de sport voor jou is? Vul dan het inschrijfformulier in, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak met jou. 

Contact

Voor vragen kan je altijd terecht bij Nancy via [email protected] of 06-19783262

 

Jeugdfonds Sport

Ieder kind moet kunnen sporten! Dat is het motto van het Jeugdfonds Sport. Ook Strandvliet vindt dit belangrijk en heeft zich daarom aangesloten bij het Jeugdfonds Sport. Het Jeugdfonds Sport zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, lid worden van een sportvereniging. Zij betalen de contributie rechtstreeks aan de vereniging en vergoeden de sportspullen tot een maximum van €300 per jaar per kind. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben, komen in aanmerking.