Contactgegevens

Contactgegevens bestuur

Voorzitter

Duncan Waardenburg

[email protected]

Penningmeester

Bryan Kertowidjojo

[email protected]

Secretaris Ebony Nijhoff

[email protected]

Bestuurslid jeugdzaken Riekesh Ishwardat

[email protected]

Bestuurslid algemeen Clyde Willems

[email protected]

Clubtrainer Ardie Dumais 06 4138 5153

 

Contactgegevens commissies

Technische Commissie

vacature

[email protected]

Team Jeugdzaken

Riekesh Ishwardat

[email protected]

Barcommissie

Huub Teunen

[email protected]

 

Bereikbaarheid per auto

Strandvliet is goed te bereiken per auto. Vul hier je adres in en reken de snelste route  uit. We hebben een parkeerterrein (P+) dat alleen toegankelijk is voor leden d.m.v. een speciale pas. Deze kun je voor eenmalig gebruik afhalen bij de kantine. Bij het verlaten van het parkeerterrein heb je geen pas nodig. Tijdens grote evenementen in de Arena, Ziggo Dome of HMH is de weg naar het parkeerterrein alleen nog open voor mensen met een pas. Controleer voor je bezoek aan Strandvliet dus altijd de evenementenkalender.

Het parkeerterrein bij Strandvliet is alleen toegankelijk voor mensen met een speciale pas. Kom dus zoveel mogelijk met fiets, scooter of OV. Voor eenmalige bezoekjes is er een pas af te halen in de kantine. Tijdens grote evenementen in de Arena, Ziggo Dome of HMH is de weg naar het parkeerterrein alleen nog open voor mensen met een pas. Controleer voor je bezoek aan Strandvliet dus altijd de evenementenkalender

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Strandvliet is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Metro 50 en 54 (richting Gein) stoppen bij Strandvliet. Sla na de roltrap rechtsaf en loop onder het spoor door en langs de twee trainingsvelden van Ajax (aan je linkerkant). Kom je met de bus of trein, ga dan naar Station Bijlmer Arena en loop de Arena Boulevard af, richting de Ziggo Dome. Sla rechtsaf en volg de weg. Na 100 meter zie je de tennisvelden aan je linkerhand. Steek de gele brug over en je bent op ons park.