Open Veteranentoernooi

Beste tennisvrienden,

L.T.C. Strandvliet organiseert van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus het jaarlijkse Open Veteranentoernooi. Het belooft een bijzondere editie te worden, want het is de laatste editie op ons mooie huidige park. Verwacht de vertrouwde ingrediënten: een gezelligheidstoernooi op waarschijnlijk de mooiste locatie van Amsterdam (pal naast de Arena) met als afsluiting een super heerlijk Indonesisch buffet.

Onderdelen & Inschrijven
Het toernooi staat open voor 45+ deelnemers in alle categorieën (HE, DE, HD, DD en GD). Inschrijven kan tot zondag 7 augustus via onze toernooipagina op Toernooi.nl. Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een mailtje naar [email protected], dan helpen we je op weg. De kosten zijn €10 per persoon per onderdeel. Het uitgebreide Indische buffet kost €12,50 p.p.

Organisatie & Bereikbaarheid
Het Open Veteranentoernooi wordt georganiseerd door onze toernooicommissie onder leiding van Pim Scheick. Gedurende het toernooi zullen er altijd tenminste twee mensen van de toernooicommissie aanwezig zijn op het sportpark. We zijn via mail te bereiken via [email protected] of telefonisch via 06-24542002 (Pim). Tijdens de toernooiweek is er ruim voldoende (gratis) parkeerruimte op een eigen terrein. Ons park ligt op 5 minuten lopen van metrohalte Strandvliet.

Wedstrijdreglement
a.    De wedstrijden worden gespeeld op 5 gravelbanen. De deelnemers ontvangen voor aanvang van het toernooi een schema met de tijdstippen van de te spelen wedstrijden. De eerste wedstrijden beginnen om 10.30 uur en de laatste om 16.00 uur. De wedstrijdleiding heeft de optie om uit te wijken naar andere tijdstippen als daar aanleiding toe is (bijvoorbeeld door regen).
b.    Bij te weinig inschrijvingen in een onderdeel, bestaat de mogelijkheid dat die wordt samengevoegd met een ander onderdeel.
c.    Er wordt gespeeld volgens een poulesysteem. Als er binnen één categorie meerdere poules zijn wordt er een finaleronde gespeeld volgens een afvalsysteem. De nummers 1 en 2 van iedere poule gaan in dat geval naar het afvalschema.
d.    Tiebreak in alle sets bij de stand 6-6. De derde set is een super tiebreak tot de 10 punten met een verschil van 2. Bij slecht weer kan worden overgegaan tot het spelen van verkorte sets.
e.    Iedere speler dient zelf zijn/haar eigen inschrijfformulier in te zenden. Men dient lid te zijn van de KNLTB. Er kan maximaal voor twee categorieën worden ingeschreven. Gelijktijdig inschrijven bij een ander toernooi is niet toegestaan. De inschrijving is pas geldig, zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.
f.    Iedereen kan bij zijn/haar inschrijving één verhindering opgeven. De afsluitende dag (vrijdag) kan niet als verhindering worden opgegeven.
g.    De organiserende commissie heeft het recht een inschrijving zonder opgaaf van redenen te weigeren.
h.    In alle niet genoemde gevallen beslist de wedstrijdleiding.

 
Bekijk hier het fotoverslag van het Strandvliet Open Veteranentoernooi van vorig jaar voor een sfeerimpressie.