Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de vragen die we het meest te horen krijgen. Ze zijn verdeeld in vragen over het sportpark, lidmaatschap, bardiensten, competitie, tennisles, en activiteiten.


Sportpark

Kan ik parkeren bij Strandvliet?
Er is een (afgesloten) parkeerterrein (P+) in de buurt van de club. Bezoekers kunnen beperkt toegang krijgen door een pas op te halen bij in het clubhuis. Deze moet ook weer retour! Tijdens grote evenementen in de Arena, Ziggo Dome of HMH is de weg naar het parkeerterrein alleen nog open voor mensen met een pas en een spelerspas. Check dus de agenda voor evenementen rondom de ArenA.

Wanneer is de kantine geopend?
Het clubhuis is gedurende het zomerseizoen, dat officieel loopt van 1 april tot 31 oktober, elke dag geopend van 09:00 tot 22:30. Zaterdag en zondag is er barbezetting tot 18:00.

Zijn de banen verlicht?
Ons tennispark bestaat uit 6 gravelbanen, ieder voorzien van verlichting. Als je het te donker vindt kun je aan de bardienst vragen of hij/zij het licht aan kan doen.

Wanneer zijn de banen speelklaar?
De banen openen elk jaar op de laatste zaterdag voor 1 april, mits het weer het toelaat. De banen kunnen worden bespeeld tot en met 31 oktober.

Hoe hang ik digitaal een baan af?
Om te tennissen moet je met je ledenpas een baan afhangen. Dit kan op de club via het afhangsysteem in de hal van de kantine. Een andere optie is om online een baan te reserveren. Ga naar https://www.strandvliet.nl/me/Reservations, log in met je KNLTB gegevens en volg de stappen. Je kunt ook een baan afhangen met de speciale Strandvliet app. Meer over onze app lees je hier.

 

Lidmaatschap

Hoe word ik lid?
Wil je lid worden? Dat kan!

Ook in 2022 verwelkomt Strandvliet nieuwe leden met open armen. Vul ons inschrijfformulier in en volg de instructies. Op het formulier vindt je ook alle tarieven en de soorten lidmaatschappen die we aanbieden. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd zal onze ledenadministratie je inschrijving verder verwerken.

Hoeveel kost een lidmaatschap?
Strandvliet biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan.

Een normaal lidmaatschap kost €185. Een parttime lidmaatschap kost €140, maar dan heb je alleen speelrecht op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Een studentenlidmaatschap kost €115 en kan worden aangevraagd bij vertoon van een bewijs van inschrijving. Een jeugdlidmaatschap kost €100 (als je per 1 januari 2019 nog geen 17 jaar bent) of €60 (als je per 1 januari 2019 nog geen 12 jaar bent). We hebben ook bedrijfslidmaatschappen voor €210.

Bekijk het inschrijfformulier voor alle mogelijkheden en voorwaarden.

Hoe betaal ik mijn contributie?
De contributie-inning wordt uitbesteed aan ClubCollect. Alle leden krijgen begin maart per mail bericht over de betaling van de contributie. Betalen kan in meerdere termijnen en via iDeal. Neem contact op met de penningmeester als er vragen zijn of als er een regeling getroffen moet worden.

Hoe kom ik aan een spelerspas?
Zodra aan de contributieplicht is voldaan en je je bardiensten voor het nieuwe seizoen hebt ingevuld kun je je pasje ophalen op de club.